Ring for et godt tilbud på anlægsarbejde:

tlf.: ​23 29 78 77 / 21 22 67 87

Anlæg af have

Haven er det personlige frirum under åben himmel, hvor børnene leger og lærer om naturen. Hvor der grilles på terrassen en lun sommeraften, og hvor året går sin synlige gang med grønne spirer om foråret, æblehøst i sensommeren og efteråret og nyfalden sne om vinteren.

Anlæg af din nye have

Hos Anlægsgartner Jørgen Kristensen har vi gennem årene oparbejdet en solid erfaring inden for anlæg af haver, og vi er altid glade for en spændende udfordring, hvor vi starter helt fra bunden.

Vi tager altid en grundig snak med dig om, hvad dine drømme og ønsker for anlæg af haven er. Skal den sprudle af farverige blomster og vilde buske med springvand og små, flisebelagte gangstier, eller er det allervigtigste, at den ikke kræver for meget vedligeholdelse?

​Forandring af gammel have

Ud over anlæg af haver er vi naturligvis også behjælpelige med at give eksisterende haver en kærlig hånd eller et helt nyt udtryk.

Vi kommer gerne med vores egne idéer og gode råd til, hvordan du får anlagt den have, der passer allerbedst til dig.

Ring til os i dag på 23 29 78 77 og få et uforpligtende besøg på Fyn, hvor vi snakker om dine muligheder for anlæg af have.

Middelfartvej 105, 5492 Vissenbjerg // CVR: 10717345 // Telefon: 23 29 78 77 // Lone: 21 22 67 87//​E-mail: jorgen.lone@gmail.com