Ring for et godt tilbud på anlægsarbejde:

tlf.: ​23 29 78 77 / 21 22 67 87

​Brolægning

Drømmer du om en ny terrasse, hvor de lune sommeraftener kan nydes? Eller savner du en flisebelagt gangsti, der snor sig gennem blomsterbedene i haven?

Så er det anlægsgartnerJørgen Kristensen du skal have fat i. Som selvstændig brolægger siden 1987 har vi udført brolægning i mange private haver på Fyn gennem tiden. Vi har derudover lagt sten ved mange slotte og herregårde.

Brolægning er mere end bare sten

Sten, især brosten og granit, findes i mange forskellige farver. Når vores brolægning er færdiggjort, vil du se hvordan et smukt farvespil fremhæver det flotte stenarbejde og giver haven et helt nyt udseende.

Få inspiration til brolægningen

Der er uanede muligheder med brolægning. Vi har derfor samlet billeder af noget af det brolægningsarbejde, vi har udført, så du kan blive inspireret.

Det er altid muligt at ringe til os og få en uforpligtende snak om muligheder og ønsker – og vi kommer gerne hjem til dig for at vise mulighederne i netop din have.

Kontakt anlægsgartner Jørgen Kristensen i dag og få at vide, hvordan vi kan opfylde dine anlægsønsker.

Middelfartvej 105, 5492 Vissenbjerg // CVR: 10717345 // Telefon: 23 29 78 77 // Lone: 21 22 67 87//​E-mail: jorgen.lone@gmail.com