Ring for et godt tilbud på anlægsarbejde:

tlf.: ​23 29 78 77 / 21 22 67 87

Vi udfører

Haven rummer uendelige muligheder for at udtrykke personlig smag og stil, uanset hvor stort eller lille et areal og budget der er tale om.

Personlig rådgivning

Anlægsgartner Jørgen Kristensen hjælper dig hele vejen igennem processen fra de første, spæde tanker om en helt ny have til det endelige resultat.

Vi yder personlig vejledning og kommer med gode råd til haven, så du ender med det resultat, du altid har drømt om. Vi tager selvfølgelig altid udgangspunkt i den eksisterende have og kan nemt indarbejde nye idéer, der spiller sammen med det nuværende.

Vi står naturligvis til rådighed, hvad enten det drejer sig om nyanlæg, vedligeholdelse, forandring af gammel have eller blot en opfriskning

Lægning af fliser og sten

Anlægsgartner Jørgen Kristensen lægger alle former for fliser og sten, blandt andet betonbrosten som Classico, der med naturstens særpræg og betonstens nøjagtighed giver uanede muligheder for at danne cirkler og mønstre alt efter smag og behag.

Se billederne i vores galleri her og lad dig inspirere. Vi hjælper dig hellere end gerne fra drøm til virkelighed.

Middelfartvej 105, 5492 Vissenbjerg // CVR: 10717345 // Telefon: 23 29 78 77 // Lone: 21 22 67 87//​E-mail: jorgen.lone@gmail.com